6 dagen - 8 tot 18uur
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

Kunstgras Antwerpen

Op zoek naar kunstgras in Antwerpen of omgeving? Wij voeren een groot assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Voor elk budget bieden wij de mooiste kwaliteiten. Alleen bij Kunstgrasdump.be.

Vraag nu gratis een kunstgras stalenpakket aan

Ontvang drie stalen naar keuze. Snel en eenvoudig. Vraag ze nu aan!

Op zoek naar een mooie oplossing voor de tuin, maar weinig zin in veel onderhoud? Dan is kunstgras een uitstekende optie. Kunstgras biedt precies de juiste combinatie: de prachtige uitstraling van natuur en het zorgeloze, onderhoudsvrije karakter van kunstmateriaal. Want wat je misschien nog niet wist: het moderne kunstgras kan er tegenwoordig uitzien als echt gras!

Geïnteresseerd?  Wij sturen je geheel vrijblijvend een stalenpakket toe. Kies 3 stalen en vul je adres in en we sturen het pakketje direct naar je toe.

Kunstgras stalen aanvragen

Kunstgras leggen in 8 simpele stappen

Ben jij (of je buurman) een beetje handig? Leg het kunstgras zelf aan de hand van 8 eenvoudige stappen.

1. Ondergrond

De ondergrond is het belangrijkst. Deze is stabiel en voert water goed af. Verwijder de oude grasmat. Breng een laag van 4 tot 8cm brekerzand aan. Tril deze goed aan.

2. Egaliseren

Egaliseer de ondergrond met een balk en waterpas. Zorg ervoor dat de bovenkant van het zandbed ongeveer 1 à 2cm onder het maaioppervlak ligt.

3. Stabilisatiedoek

Rol het stabilisatiedoek uit over het zandbed. Snij het op maat. Zorg ervoor dat het goed aansluit aan de randen. Overlap het doek 5 tot 10cm als je meer stukken nodig hebt.

4. Uitrollen

Rol het kunstgras uit. Houd rekening met de legrichting. Het kunstgras ligt het mooist wanneer je tegen de spriet-richting in kijkt. Houd 2 à 3cm over aan het eind. Zo heb je meer “speelruimte” om te corrigeren. De randen snij je later weg.

5. Snijden

Snij het kunstgras op maat met een scherp mes. Snij eerst de overtollige zwarte rand eraf. Leg je twee delen aan elkaar? Leg dan het gras niet strak tegen elkaar aan. Snij het kunstgras zo dat de afstand tussen de stikbanen gelijk blijft.

6. Lijmen

Klap het kunstgras ongeveer 30cm terug. Rol de zelfklevende band met - de lijmkant boven - uit in het midden van de twee delen. Verwijder de laag van de tape en klap het kunstgras terug. Open nu voorzichtig, deel voor deel, het kunstgras en druk het stevig aan. Voorkom dat grassprietjes worden meegelijmd.

7. Bevestigen

Zet het kunstgras aan de randen vast met de bevestigingshaken. Plaats de haak zonder dat je de grassprietjes verdrukt. Zo breng je de haken onzichtbaar aan.

8. Opborstelen

Borstel het kunstgras op met een harde bezem. Doe dit tegen de legrichting in. Wordt het kunstgras intensief gebruikt? Strooi het dan in met vulzand en borstel daarna het gras op.

De groothandel in kunstgras voor hovenier, stratenmaker en klusbedrijf omgeving Antwerpen

Kunstgras totaalleverancier voor Antwerpen en omgeving

Voordelen van kunstgras

Kunstgras kent vele voordelen, hieronder enkele voorbeelden op een rijtje:

Nooit meer maaien

Grasmaaien en kantjes knippen is verleden tijd. De grasmaaier mag op marktplaats of naar de rommelmarkt.

Nooit meer verticuteren

Intensief onderhoud is niet meer nodig. Kunstgras is zeer onderhoudsarm.

Nooit meer zand in het zwembad

Geen modderpoelen meer rondom het zwembad en ook het water blijft lekker lang schoon.

Voordelen van kunstgras

Geen groene vlekken in je kleren

Vallen, kruipen en glijden op het kunstgras zonder groene vlekken in je broek. Dat scheelt weer een wasbeurt.

Geen gele en dorre plekken

Het kunstgras is UV bestendig en verkleurt niet. Zo heb je altijd een mooi groen gazon.

Minder hooikoortsklachten

Dankzij ons kunstgras heb je minder last van pollen of andere hooikoortsklachten.

Waar leveren wij kunstgras?

We leveren niet alleen in Antwerpen. We leveren ons kunstgras door heel Nederland en België. Nadat je de bestelling geplaatst hebt leveren wij het kunstgras binnen enkele dagen. Natuurlijk kun je het ook zelf komen ophalen in onze winkel.