6 dagen - 8 tot 18uur
Goedkoper kan niet
Alléén A-Kwaliteit
Uit voorraad
Snel leverbaar

Let op: Laatste week!!!!
MAGAZIJN LEEGVERKOOP
Profiteer deze week nog van 15% EXTRA KORTING op het gehele kunstgras assortiment!!!
Gebruik de kortingscode: MLV15%

Kunstgras balkon

Creëer je eigen groene oase op je balkon. Dit keer geen beton of de standaard houten vlonder, kies voor kunstgras. Een mooie groene oplossing die duurzaam is en tegen een stootje kan. Je balkon heeft direct een gezellige warme uitstraling. Het hele jaar door; zomer en winter.

Doordat de balkons mooi vlak (en meestal rechthoekig) zijn is het kunstgras eenvoudig te leggen. Bestel het kunstgras op maat en rol het simpel en snel uit. Je kunt direct genieten.

Om het helemaal af te maken stijl je het balkon met wat mooie bloempotten en accessoires. Klaar!

Kunstgras dakterras

Een mooie combinatie op een dakterras zijn houten vlonders, tegels en als accent een strook kunstgras. Maar natuurlijk kun je ook het hele dakterras voorzien of juist alleen een hoekje voor de kinderen om op te spelen.

Het kunstgras kan direct over betontegels of bitumen gelegd worden. Eventueel kun  je het verlijmen, maar het plaatsen van een paar bloempotten op de hoeken zorgt er ook voor dat het kunstgras bij harde windstoten netjes op zijn plaats blijft liggen.

Afwatering is essentieel

Het is wel belangrijk dat de water afvoer goed geregeld is. Na een regenbui moet het regenwater goed weg kunnen lopen. Het kunstgras is water doorlatend omdat er in de mat kleine afwateringsgaatjes zijn aangebracht. Alleen het water moet vervolgens wel weg kunnen. Is dit niet het geval dat blijft het water nog tussen het kunstgras staan en kan het gaan ‘drijven’. Als oplossing kun je onder het kunstgras drainage matten of tegels aanbrengen.

Geïnteresseerd geraakt? Vraag dan nu gratis ons stalenpakket aan of kom langs in onze winkel.