6 dagen - 8 tot 18uur
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐊𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠
𝟏𝟎 % 𝐄𝐗𝐓𝐑𝐀 𝐊𝐎𝐑𝐓𝐈𝐍𝐆! 𝐎𝐩 𝐤𝐮𝐧𝐬𝐭𝐠𝐫𝐚𝐬 𝐀𝐥𝐭𝐞𝐧𝐚.
𝐀𝐜𝐭𝐢𝐞𝐜𝐨𝐝𝐞: 𝐀𝐥𝐭𝐞𝐧𝐚𝟏𝟎
𝐃𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐞𝐜𝐨𝐝𝐞 𝐤𝐮𝐧 𝐣𝐞 𝐢𝐧𝐰𝐢𝐬𝐬𝐞𝐥𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐣𝐞 𝐰𝐢𝐧𝐤𝐞𝐥𝐰𝐚𝐠𝐞𝐧.
𝐀𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐢𝐬 𝐠𝐞𝐥𝐝𝐢𝐠 𝐭𝐨𝐭 𝟏𝟗 𝐉𝐮𝐥𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟒

Vul in

Let op! De berekening houdt rekening met de legrichting/vleug. Het kan in sommige gevallen voordeliger zijn om de breedte en lengte om te draaien - de legrichting wordt dan genegeerd.Kunstgras voor tuin

Kunstgras rondom terras

Kunstgas kan je bijna op elke locatie leggen. Bijvoorbeeld op het dakterras, balkon, voor de caravan, bij of onder het zwembad en bij het kinderdagverblijf of op de locatie van de buitenschoolse opvang maar natuurlijk ook kunstgras voor de tuin. Kunstgras is in een breed assortiment en in diverse kwaliteiten verkrijgbaar en de toepassingsmogelijkheden zijn veelzijdig.

Altijd een mooi groen gazon

Kunstgras is nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden. Wel zijn de modderpoelen, molshopen en het onkruid verleden tijd. Net als die dorre plekken door de schaduw of juist te veel zon. Kinderen en huisdieren vinden het heerlijk om op te spelen omdat het schoon, zacht en lekker warm aanvoelt. Jij kunt genieten van het tafereel zonder je druk te maken dat het gazon kapot gaat of de kleren vies. Of sterker nog…geniet zelf van het mooie weer terwijl de buren het grasmaaien of kantjes knippen, want dat is verleden tijd.

De voordelen van kunstgras

Feit is dat kunstgras is duurder in aanschaf is dan natuurgras. Die investering wint zich zelf terug dankzij de vele voordelen.

  • Je hebt gegarandeerd jarenlang een groene tuin dankzij duurzaam materiaal
  • Je tuin is milieuvriendelijk doordat je niet meer hoeft te sproeien of mesten
  • Het is onderhoudsarm. Slechts jaarlijks opborstelen en/of enkel schoonspuiten is voldoende
  • Golfliefhebbers, kinderen en dieren zijn er dol op. Je hebt namelijk een egale, zachte en veilige ondergrond.
  • Hooikoortsklachten nemen af, en
  • Ontlasting van dieren kun je eenvoudig verwijderen.

Kunstgras is bijna overal toepasbaar

Kunstgras rondom terras

Kunstgras in je tuin en op je terras of balkon kan prima! Wist je dat kunstgras verder vrijwel overal en in veel vormen toepasbaar. Over zand, stenen, beton, planken en natuurgras. In rechte vormen, cirkels en andere afwijkende vormen. We raden je wel aan om de ondergrond te egaliseren. Zo stimuleer je een goede waterafvoer en voorkom je beschadigingen aan je kunstgrasmat.