6 dagen - 8 tot 18uur
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐊𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠
𝟏𝟎 % 𝐄𝐗𝐓𝐑𝐀 𝐊𝐎𝐑𝐓𝐈𝐍𝐆! 𝐎𝐩 𝐤𝐮𝐧𝐬𝐭𝐠𝐫𝐚𝐬 𝐀𝐥𝐭𝐞𝐧𝐚.
𝐀𝐜𝐭𝐢𝐞𝐜𝐨𝐝𝐞: 𝐀𝐥𝐭𝐞𝐧𝐚𝟏𝟎
𝐃𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐞𝐜𝐨𝐝𝐞 𝐤𝐮𝐧 𝐣𝐞 𝐢𝐧𝐰𝐢𝐬𝐬𝐞𝐥𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐣𝐞 𝐰𝐢𝐧𝐤𝐞𝐥𝐰𝐚𝐠𝐞𝐧.
𝐀𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐢𝐬 𝐠𝐞𝐥𝐝𝐢𝐠 𝐭𝐨𝐭 𝟏𝟗 𝐉𝐮𝐥𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟒

Hoe lang gaat het kunstgras mee?

Bij het overwegen van kunstgras voor jouw tuin, sportveld of speelgebied, is een van de belangrijkste vragen: Hoe lang gaat kunstgras mee? Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit, waarbij wettelijke garanties op alle producten, inclusief kunstgras en de benodigdheden, van toepassing zijn. Dit betekent dat je mag verwachten dat het product aan de eisen van duurzaamheid en functionaliteit voldoet.

De levensduur van kunstgras

Over het algemeen varieert de levensduur van kunstgras afhankelijk van verschillende factoren zoals de intensiteit van het gebruik, onderhoud, en blootstelling aan externe factoren. Met goed onderhoud en normaal gebruik kan kunstgras gemiddeld 10 tot 15 jaar meegaan. Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardig kunstgras van ons en dit correct te onderhouden, zorg je ervoor dat je zo lang mogelijk van je groene gazon kunt genieten.

Factoren die de levensduur beïnvloeden

De levensduur van kunstgras kan dus variëren door hoe intensief het gebruikt wordt. Gebieden met veel voetverkeer, zoals speelvelden of paden, kunnen eerder tekenen van slijtage vertonen. Ook externe factoren zoals direct zonlicht, temperatuurschommelingen en vocht kunnen invloed hebben op de duurzaamheid van het kunstgras.

Onderhoudstips voor een langere levensduur

Om de levensduur van je kunstgras te maximaliseren, is regelmatig kunstgras onderhoud essentieel. Dit omvat het verwijderen van bladeren en ander afval, het opborstelen om het kunstgras rechtop te houden en het voorkomen van overmatige waterophoping. Door regelmatig onderhoud te doen, kan je de esthetiek en functionaliteit van je kunstgras voor vele jaren behouden.