6 dagen - 8 tot 18uur
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

>>>Mega Korting<<<
Kunstgras Altena met 15 % EXTRA KORTING!
Actiecode: extra15
De actiecode kun je inwisselen in je winkelwagen.
Actie is geldig t/m 31 Mei 2024

Kunstgras op het balkon

Een tuingevoel creëren zonder dat je een echte tuin hebt? Dat kan met kunstgras op jouw balkon! Zelfs in een drukke stad kun je met kunstgras een gemoedelijke, landelijke sfeer creëren.  Kunstgrasdump.nl beschikt over goedkoop kunstgras van topkwaliteit, dat geschikt is voor ieder balkon. Het fijne aan kunstgras is dat het onderhoudsvrij is, en voor een zachte ondergrond op jouw balkon zorgt. Er zijn diverse kunstgras accessoires om je kunstgras goed te kunnen onderhouden en te plaatsen.

Ondergrond voor kunstgras op een balkon

Voor het aanleggen van kunstgras op het balkon is géén stabilisatiedoek nodig. Het belangrijkste is dat regenwater goed kan worden afgevoerd, maar over het algemeen is hier al rekening mee gehouden tijdens de bouw. Om deze reden kan kunstgras daarom gewoon op het beton gelegd worden. Wanneer je kunstgras op het balkon wilt leggen, moet je eerst berekenen hoeveel m² je nodig hebt. Dit doe je door de lengte en breedte van jouw balkon bij elkaar op te tellen.

Kunstgras op je balkon aanleggen in 5 stappen:

  1. Veeg je balkon helemaal schoon zodat er geen vuil meer op ligt.
  2. Rol het kunstgras uit over het balkon.
  3. Bij meerdere kunstgras rollen dien je de naad vast te plakken zodat deze (bijna) onzichtbaar wordt. Dit doe je met een zelfklevende lijmband.
  4. Snijd het kunstgras recht langs de randen zodat het mooi op het balkon past.
  5. Kit het kunstgras vast aan de ondergrond. Zet je meubels op het balkon, dan is het vastzetten niet nodig, omdat deze ervoor zorgen dat het kunstgras stabiel blijft liggen.

Welke soorten kunstgras zijn geschikt op het balkon

Wij hebben drie verschillende soorten kunstgras die geschikt zijn voor op het balkon. Het verschil zit zowel in de kleur, als in de hoogte van het kunstgras. Daarnaast is kunstgras verkrijgbaar in verschillende shapes. Wij leveren alleen kunstgras met C-shape, wat aangeeft dat het materiaal zacht aanvoelt.  

  • Trier: Dit type kunstgras voelt zacht aan en behoudt zijn natuurlijke uitstraling. Eigenschappen: spriet lengte van 33 mm, C-shape garen, veel sprietjes, een mos/olijfkleurige uitstraling gecombineerd met bruine mos draadjes.
  •  Jena: Heeft een spriet lengte van 25 mm, C-shape garen, veel sprietjes, een frisgroene uitstraling gecombineerd met bruine mos draadjes.
  •  Altena: Dit type kunstgras voelt zacht aan en heeft natuurlijke uitstraling. Eigenschappen: spriet lengte van 28 mm, C-shape garen, veel sprietjes, een mos/donkergroene uitstraling gecombineerd met bruine mos draadjes.

Kunstgras op balkon aanleggen? Koop het bij Kunstgrasdump.be

Wil jij graag kunstgras kopen voor op jouw balkon? Wij als kunstgras groothandel leveren wij kunstgras van topkwaliteit voor een voordelige prijs. Bestel je bij ons, dan kun je rekenen op een snelle levering met gratis bezorging. Bekijk onze pagina met kunstgras aanbiedingen om de beste deal te vinden. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op.