6 dagen - 8 tot 18uur
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

>>>Mega Korting<<<
Kunstgras Trier 2 meter breed met 10 % EXTRA KORTING!
Actiecode: trier10
De actiecode kun je inwisselen in je winkelwagen.
Actie is geldig tot 21 Juni 2024

Aanbiedingen: Goedkoop kunstgras op rol kopen

Goedkoop kunstgras kopen doe je door gebruik te maken van onze kunstgras aanbiedingen. Deze acties zijn slechts tijdelijk geldig, dus profiteer nu en koop het kunstgras extra voordelig. Hieronder een het overzicht van aan alle aanbiedingen. Natuurlijk kun je van alle onderstaande aanbiedingen ook kunstgras stalen aanvragen zodat je op je gemak thuis de kwaliteiten kunt vergelijken.

Kunstgras aktie loopt t/m 30 June 2024

Kunstgras aanbiedingen


Accessoires aanbiedingen


Kunstgras aanbiedingen van Kunstgrasdump.be

Het aanschaffen van kunstgras is een goede investering, zeker als je onze kunstgras aanbiedingen mee kan pakken. Kunstgras is namelijk onderhoudsarm. Je hoeft het maar één keer neer te leggen op je balkon, tuin of zelfs in je etalage. Daarna gaat jouw geplaatste kunstgras jaren mee. Hierbij hoef je niet bang te zijn voor zaken als schimmels of lekkages. Zo koop je bij kunstgrasdump.be snel je kunstgras goedkoop in en geniet je hier de komende jaren van! Bekijk hier de kunstgras accessoires.

Goedkoop kunstgras op rol kopen

Naast dat kunstgras goedkoop inkopen een goede investering is, heeft kunstgras niet veel onderhoud nodig. Hetgeen wat af en toe moet gebeuren, is het kunstgras met een harde bezem borstelen. Hierdoor haal je het stof eraf en gaat je gras weer mooi overeind staan. Daarnaast kun je je kunstgras schoonhouden door takjes en bladeren van je gras te halen, dit voorkomt kieming van de zaden in het kunstgras. Dit kun je doen tijdens het borstelen van je kunstgras. Tot slot is het eens per jaar verstandig om je kunstgras na te lopen. Controleer hierbij of alle bevestigingshaken vastzitten en of de lijmband niet heeft losgelaten.

Garen Kunstgras

Voordelen van goedkoop kunstgras

Het eerste voordeel van kunstgrasdump.be is natuurlijk dat je je kunstgras goedkoop kan kopen. Naast onze kunstgras aanbiedingen, hebben we de voordelen van kunstgras op een rij gezet: 

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer verticuteren
  • Nooit meer zand in het zwembad
  • Geen groene vlekken in je kleren
  • Geen gele en dorre plekken
  • Minder hooikoortsklachten