6 dagen - 8 tot 18uur
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

>>>Mega actie<<<
Kunstgras Altena met 15% Extra korting
Actiecode: Altena15
De actiecode kun je inwisselen in je winkelwagen.
Actie is geldig t/m 20 April 2024

Goedkoop kunstgras op rol kopen – Aanbiedingen

Goedkoop kunstgras kopen doe je door gebruik te maken van onze kunstgras aanbiedingen. Deze acties zijn slechts tijdelijk geldig, dus profiteer nu en koop het kunstgras extra voordelig. Hieronder een het overzicht van aan alle aanbiedingen. Natuurlijk kun je van alle onderstaande aanbiedingen ook kunstgras stalen aanvragen zodat je op je gemak thuis de kwaliteiten kunt vergelijken.

Kunstgras aktie loopt t/m 30 April 2024

Aanbieding!

Balkon Drainpanels 10

Prijs per m2: 2,25

Balkon Drainpanels zijn duurzame tegelsystemen die functioneren als waterdoorlatende onderlaag voor kunstgras. Balkon Drainpanels hebben een uniek dambordpatroon dat zorgt voor een optimale verdeling van de belasting en een stabiel oppervlak. Daarnaast zijn er speciale spikes aangebracht aan de bovenkant van het tegelsysteem, waardoor het kunstgras niet kan wegglijden

Aanbieding!
instrooizand

Instrooizand 25kg

Prijs per m2: 11,50

Gebruik alleen speciaal instrooizand voor je kunstgras. Het gebruik van instrooizand verlengt de levensduur van het kunstgras dat er ook nog eens mooier uitziet.

Aanbieding! Topproduct voor een spotprijs
Kunstgras Aken

Kunstgras Aken

Prijs per m2: 17,95
Uitstraling:
Zachtheid:
Poolhoogte:
28 mm
Aanbieding! Frisgroen
Kunstgras Altena

Kunstgras Altena

Prijs per m2: 18,95
Uitstraling:
Zachtheid:
Poolhoogte:
28 mm
Aanbieding! Heerlijk zacht
Kunstgras Bonn

Kunstgras Bonn

Prijs per m2: 22,95
Uitstraling:
Zachtheid:
Poolhoogte:
30 mm
Aanbieding!
Kunstgras borstelmachine

Kunstgras Borstelmachine (60 cm) (uitverkocht)

Prijs per m2: 295,00

Uitverkocht weer leverbaar vanaf eind april 2024 Deze kunstgras borstelmachine is een elektrische en duurzame borstelmachine voor het onderhoud van kunstgras. De krachtige elektrische motor is dicht bij de borstel bevestigd, wat meer stabiliteit geeft en de prestaties bevordert. De borstel van de borstelmachine heeft een breedte van 60 CM en een diameter van 26 […]

Aanbieding!
kunstgras borstelmachine met opvangbak

Kunstgras borstelmachine met opvangbak

Prijs per m2: 345,00

De borstelmachine is een speciaal ontworpen multifunctionele machine voor het vegen, reinigen en borstelen van kunstgras.

Aanbieding!
kunstgras kit

Kunstgras kit (290ml)

Prijs per m2: 14,95

Ideaal product om kleine naden mee te verlijmen. Met één tube kunstgraskit kan u  ± 5 strekkende meter verlijmen.

Aanbieding!
Kunstgras kitspuit

Kunstgras Kitspuit

Prijs per m2: 21,95

De Kitspuit is een onmisbaar hulmiddel voor de professionele kunstgras installateur. De kitspuit is te gebruiken in combinatie met Kunstgras kit (lijmpatroon). De kitspuit is een onmisbaar hulpmiddel bij reparaties aan kunstgras. Bovendien uitermate geschikt voor het verlijmen van meerdere stukken kunstgras.

Aanbieding!

Kunstgras mes

Prijs per m2: 8,95

Kunstgras mes inclusief 5 mesjes met handige knop voor het wisselen van het mes.

Aanbieding!
Kunstgras mesjes

Kunstgras mesjes (10 stuks)

Prijs per m2: 3,95

Welk mes er ook gebruikt wordt, het dient altijd scherp te zijn.  Deze universele mesjes zijn makkelijk te vervangen. Zorg dat je altijd extra mesjes bij de hand hebt, zodat het mes wat je gebruikt ook altijd scherp en goed is.

Aanbieding! Echt een topper
Kunstgras Trier

Kunstgras Trier

Prijs per m2: 20,95
Uitstraling:
Zachtheid:
Poolhoogte:
33 mm

Kunstgras aanbiedingen van Kunstgrasdump.be

Het aanschaffen van kunstgras is een goede investering, zeker als je onze kunstgras aanbiedingen mee kan pakken. Kunstgras is namelijk onderhoudsarm. Je hoeft het maar één keer neer te leggen op je balkon, tuin of zelfs in je etalage. Daarna gaat jouw geplaatste kunstgras jaren mee. Hierbij hoef je niet bang te zijn voor zaken als schimmels of lekkages. Zo koop je bij kunstgrasdump.be snel je kunstgras goedkoop in en geniet je hier de komende jaren van! Bekijk hier de kunstgras accessoires.

Goedkoop kunstgras op rol kopen

Naast dat kunstgras goedkoop inkopen een goede investering is, heeft kunstgras niet veel onderhoud nodig. Hetgeen wat af en toe moet gebeuren, is het kunstgras met een harde bezem borstelen. Hierdoor haal je het stof eraf en gaat je gras weer mooi overeind staan. Daarnaast kun je je kunstgras schoonhouden door takjes en bladeren van je gras te halen, dit voorkomt kieming van de zaden in het kunstgras. Dit kun je doen tijdens het borstelen van je kunstgras. Tot slot is het eens per jaar verstandig om je kunstgras na te lopen. Controleer hierbij of alle bevestigingshaken vastzitten en of de lijmband niet heeft losgelaten. 

Voordelen van goedkoop kunstgras

Het eerste voordeel van kunstgrasdump.be is natuurlijk dat je je kunstgras goedkoop kan kopen. Naast onze kunstgras aanbiedingen, hebben we de voordelen van kunstgras op een rij gezet: 

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer verticuteren
  • Nooit meer zand in het zwembad
  • Geen groene vlekken in je kleren
  • Geen gele en dorre plekken
  • Minder hooikoortsklachten