6 dagen - 8 tot 18uur
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

>>>Mega actie<<<
Kunstgras Altena met 15% Extra korting
Actiecode: Altena15
De actiecode kun je inwisselen in je winkelwagen.
Actie is geldig t/m 20 April 2024

Vul in

Let op! De berekening houdt rekening met de legrichting/vleug. Het kan in sommige gevallen voordeliger zijn om de breedte en lengte om te draaien - de legrichting wordt dan genegeerd.Kunstgras online kopen bij Kunstgrasdump.be

Bij Kunstgrasdump.be koop je goedkoop kunstgras van topkwaliteit. Een mooi assortiment voor onder  €20,25 per m². Verschillende kleurcombinaties en sprietlengtes – maar allemaal met een zeer natuurlijke uitstraling, Koop eenvoudig online en bespaar nu! Bekijk onze pagina met kunstgras aanbiedingen om de beste deal te vinden. 

Wat is kunstgras?

Kunstgras is een kunstmatig alternatief voor gras. Kunstgras maakt de laatste jaren een opmars, vele tuinen worden tegenwoordig voorzien van kunstgras. Hoewel kunstgras al veel gebruikt werd in de sportwereld, zie je het ook steeds vaker in particuliere tuinen terugkomen of op een terras of balkon. Het nieuwste kunstgras is niet meer van echt gras te onderscheiden, waardoor het kopen van kunstgras een goede investering is. Kunstgras ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook diverse voordelen op gebied van onderhoud. De grasmat wordt gemaakt van een latex backing in combinatie met polyethyleen (PE) en/of polypropyleen (PE) garen. 

Onderhoud kunstgras tuin

Voordat je kunstgras gaat bestellen is het handig om te weten hoe je dit kunstgras kunt onderhouden. Het is als je ervoor kiest om kunstgras te kopen, verstandig om je kunstgras schoon te houden. Haal dus takjes, blaadjes en andere ongewenstheden van je kunstgras af door deze te vegen met een harde bezem. Terwijl je dit doet, kun je je kunstgras borstelen. Dit wil zeggen dat je met de harde bezem het stof van je kunstgras veegt en de haartjes weer overeind zet. Zo blijft je kunstgras er altijd als vers gemaaid gras uitzien. Daarnaast is het verstandig om eens per jaar te controleren of je of de lijmband niet heeft losgelaten en de bevestigingshaken nog goed vastzitten. Met zo weinig onderhoud wil je toch direct kunstgras in je tuin? Tijd om online je kunstgras te bestellen en je gloednieuwe kunstgras rol te ontvangen! Er zijn diverse kunstgras accessoires om je kunstgras goed te kunnen onderhouden en te plaatsen.

De voordelen van kunstgras op rol bestellen

Kunstgras is makkelijk en snel op rol besteld én biedt vele voordelen. Hieronder enkele voordelen op een rijtje:

  • Niet meer grasmaaien of kantjes knippen
  • Niet met besproeien en verticuteren
  • Verminderd hooikoorts klachten
  • Het zwembad kan de hele zomer op het gras blijven staan
  • Kunstgras in onderhoudsvriendelijk 
  • Kunstgras is geschikt voor vrijwel iedere ondergrond