6 dagen - 8 tot 18uur
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

>>>Mega actie<<<
Kunstgras Altena met 15% Extra korting
Actiecode: Altena15
De actiecode kun je inwisselen in je winkelwagen.
Actie is geldig t/m 20 April 2024

Kunstgras op een (dak)terras 

Tover je grijze, grauwe (dak)terras om tot een groene oase met kunstgras. De afgelopen jaren is er een flinke opmars in het aantal terrassen dat belegd wordt met kunstgras. Het fijne aan kunstgras is dat het onderhoudsvrij is en voor een zachte ondergrond op jouw terras zorgt. Kunstgrasdump.be beschikt over goedkoop kunstgras van topkwaliteit, dat geschikt is voor ieder terras. Er zijn diverse kunstgras accessoires om je kunstgras goed te kunnen onderhouden en te plaatsen.

Ondergrond voor kunstgras op een terras 

Heb je een terras met een betonnen ondergrond, dan kan het kunstgras direct gelegd worden. Zorg er wel voor dat de waterafvoer goed is. Is dit niet het geval, dan kun je gebruik maken van speciale tegels en vlonders die een goede waterafvoer garanderen. Voor het aanleggen van kunstgras op het terras is géén stabilisatiedoek nodig. Wanneer je kunstgras op je dakterras gaat leggen, moet je eerst het aantal m² berekenen. Dit doe je door de lengte en breedte van jouw terras bij elkaar op te tellen.

Kunstgras op je terras aanleggen? Volg deze 5 stappen:

  1. Veeg je terras helemaal schoon.
  2. Rol het kunstgras uit over het oppervlak.
  3. Bij meerdere kunstgras rollen dien je de naad vast te plakken zodat deze (bijna) onzichtbaar wordt. Dit doe je met een zelfklevende lijmband.
  4. Snijd het kunstgras recht langs de randen zodat het mooi op het terras past.
  5. Bevestig het kunstgras door gebruik te maken van KPU-lijm of zet meubels, zware bloembakken of potten op de hoeken. 

Soorten kunstgras voor op het (dak)terras

Al onze soorten kunstgras zijn geschikt voor op het terras. Wij hebben drie types kunstgras die verschillen in kleur en hoogte. Daarnaast is kunstgras verkrijgbaar in verschillende shapes, maar wij verkopen alleen kunstgras met C-shape, wat ervoor zorgt dat het materiaal zacht aanvoelt.  

  • Trier: Dit type kunstgras voelt zacht onder de voeten en heeft een natuurlijke uitstraling. Eigenschappen: spriet lengte van 33 mm, C-shape garen, veel sprietjes, een mos/olijfkleurige uitstraling gecombineerd met bruine mos draadjes.
  • Jena: Heeft een spriet lengte van 25 mm, C-shape garen, veel sprietjes, een frisgroene uitstraling gecombineerd met bruine mos draadjes.
  • Altena: Dit is een zacht kunstgras met een natuurlijke uitstraling. Eigenschappen: spriet lengte van 28 mm, C-shape garen, veel sprietjes, een mos/donkergroene uitstraling gecombineerd met bruine mos draadjes.

Kunstgras voor op je stenen terras bestellen?

Bij kunstgrasdump.be kun je kunstgras kopen van topkwaliteit voor een voordelige prijs. Heb je vragen over kunstgras op jouw terras, neem dan gerust contact met ons op, wij geven je graag vrijblijvend advies. Bekijk onze pagina met kunstgras aanbiedingen om de beste deal te vinden.