6 dagen - 8 tot 18uur
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

>>>Mega Korting<<<
Kunstgras Trier 2 meter breed met 10 % EXTRA KORTING!
Actiecode: trier10
De actiecode kun je inwisselen in je winkelwagen.
Actie is geldig tot 21 Juni 2024

Kunstgras voor onder een speeltoestel

Of het nu in een speeltuin, op een schoolplein of in de tuin is, een speelplaats moet veilig zijn. Kinderen moeten lekker kunnen spelen zonder ergens over na te hoeven denken. En ouders of verzorgers moeten erop kunnen vertrouwen dat het speeltoestel en de omgeving veilig zijn, zodat ze de kinderen met een gerust hart kunnen laten spelen. Kunstgras onder een speeltoestel is daarom een perfecte ondergrond.

Het belangrijkste voordeel van kunstgras

Waar gespeeld wordt, wordt gevallen. Kunstgras voorkomt niet dat kinderen zich bezeren, maar het verzacht wel aanzienlijk de pijn. Zeker ten opzichte van een harde betonnen of stenen ondergrond. Kunstgras onder het speeltoestel zorgt ervoor dat de val van een kind beter opgevangen wordt.

Andere voordelen van kunstgras onder een speeltoestel

Naast dat kunstgras onder het speeltoestel zorgt voor de demping van een val, is het ook een goede oplossing wanneer natuurlijk gras niet de kans krijgt om te groeien op de speelplaats. Kunstgras is daarnaast gemakkelijk in het onderhoud, mooi groen, schoon en goed verzorgt. Kinderen kunnen veilig spelen zonder dat ze zichzelf schaven, of aan het gras prikken. Of ze nu vallen, liggen of kruipen, dankzij kunstgras onder het speeltoestel zullen ze zichzelf een stuk minder bezeren.

Soorten kunstgras voor onder een speeltoestel

Kunstgrasdump beschikt over drie verschillende soorten kunstgras voor onder een speeltoestel. Al deze kunstgras types zijn voorzien van een C-shape, wat betekent dat het gras zacht aanvoelt. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor onder een speeltoestel. Het verschil van de types zit hem in de kleur en de hoogte van het kunstgras. Dit zijn onze verschillende soorten kunstgras, die allemaal geschikt zijn als kunstgras onder speeltoestellen:

  • Jena is het kunstgras type met de kortste spriet lengte (25 mm). Het heeft een frisgroene uitstraling met bruine mos draadjes en veel sprietjes.
  • Altena is onze middelmaat (28 mm) kunstgras. Altena kunstgras voelt zacht aan, dat maakt het ideaal voor onder een speeltoestel. Daarnaast geeft de donkergroene kleur met bruine mos draadjes en natuurlijke uitstraling.
  • Trier ook dit type kunstgras voelt zacht aan en behoudt zijn natuurlijke uitstraling. De spriet lengte is 33 mm en de kleur is olijfachtig gecombineerd met bruine mos draadjes.

Kunstgras kopen voor onder jouw speeltoestel?

Wil jij graag kunstgras voor onder een speeltoestel kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij kunstgrasdump leveren wij kunstgras van topkwaliteit voor een voordelige prijs. Bestel je bij ons, dan kun je rekenen op een snelle levering met gratis bezorging. Bekijk onze pagina met kunstgras aanbiedingen om de beste deal te vinden. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen.