6 dagen - 8 tot 18uur
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

>>>Mega actie<<<
Kunstgras Altena met 15% Extra korting
Actiecode: Altena15
De actiecode kun je inwisselen in je winkelwagen.
Actie is geldig t/m 20 April 2024

Vul in

Let op! De berekening houdt rekening met de legrichting/vleug. Het kan in sommige gevallen voordeliger zijn om de breedte en lengte om te draaien - de legrichting wordt dan genegeerd.


Kunstgras voor Benodigdheden:

Aanbieding!
instrooizand

Instrooizand 25kg

Prijs per m2: 11,50

Gebruik alleen speciaal instrooizand voor je kunstgras. Het gebruik van instrooizand verlengt de levensduur van het kunstgras dat er ook nog eens mooier uitziet.

Aanbieding!

Balkon Drainpanels 10

Prijs per m2: 2,25

Balkon Drainpanels zijn duurzame tegelsystemen die functioneren als waterdoorlatende onderlaag voor kunstgras. Balkon Drainpanels hebben een uniek dambordpatroon dat zorgt voor een optimale verdeling van de belasting en een stabiel oppervlak. Daarnaast zijn er speciale spikes aangebracht aan de bovenkant van het tegelsysteem, waardoor het kunstgras niet kan wegglijden

Aanbieding!
Kunstgras borstelmachine

Kunstgras Borstelmachine (60 cm) (uitverkocht)

Prijs per m2: 295,00

Uitverkocht weer leverbaar vanaf eind april 2024 Deze kunstgras borstelmachine is een elektrische en duurzame borstelmachine voor het onderhoud van kunstgras. De krachtige elektrische motor is dicht bij de borstel bevestigd, wat meer stabiliteit geeft en de prestaties bevordert. De borstel van de borstelmachine heeft een breedte van 60 CM en een diameter van 26 […]

Aanbieding!
kunstgras borstelmachine met opvangbak

Kunstgras borstelmachine met opvangbak

Prijs per m2: 345,00

De borstelmachine is een speciaal ontworpen multifunctionele machine voor het vegen, reinigen en borstelen van kunstgras.

Aanbieding!
kunstgras kit

Kunstgras kit (290ml)

Prijs per m2: 14,95

Ideaal product om kleine naden mee te verlijmen. Met één tube kunstgraskit kan u  ± 5 strekkende meter verlijmen.

Aanbieding!
Kunstgras kitspuit

Kunstgras Kitspuit

Prijs per m2: 21,95

De Kitspuit is een onmisbaar hulmiddel voor de professionele kunstgras installateur. De kitspuit is te gebruiken in combinatie met Kunstgras kit (lijmpatroon). De kitspuit is een onmisbaar hulpmiddel bij reparaties aan kunstgras. Bovendien uitermate geschikt voor het verlijmen van meerdere stukken kunstgras.

Aanbieding!
Kunstgras mesjes

Kunstgras mesjes (10 stuks)

Prijs per m2: 3,95

Welk mes er ook gebruikt wordt, het dient altijd scherp te zijn.  Deze universele mesjes zijn makkelijk te vervangen. Zorg dat je altijd extra mesjes bij de hand hebt, zodat het mes wat je gebruikt ook altijd scherp en goed is.

Aanbieding!

Kunstgraslijm (500ml)

Prijs per m2: 34,95

Gluecifer kunstgraslijm is een snel uithardende polyurethaanschuimlijm die met een pistool of met een rietje kan worden aangebracht.

 

Aanbieding!
kunststof drainpanels

Kunststof drainpanels

Prijs per m2: 6,75

Kunststof drainpanels hebben een uniek dambordpatroon dat zorgt voor een optimale lastenspreiding en een stabiel oppervlak. De kunststof drainpanels vormen de basis voor een ecologisch verantwoorde verharding onder het kunstgras.

Aanbieding!
Kantopsluiting
Aanbieding!
kunststof piket
Aanbieding!

Kunstgras mes

Prijs per m2: 8,95

Kunstgras mes inclusief 5 mesjes met handige knop voor het wisselen van het mes.

Aanbieding!
Kunstgras valdemping

Valdemping

Prijs per m2: 16,50

Veiligheid is erg belangrijk. Veel vaker wordt er gekozen voor een ondergrond met valdemping voor bij je kunstgras. Voor de hele oppervlakte of een gedeelte: bijvoorbeeld rondom een speeltoestel.

Onze valdemping platen die onder kunstgras geplaatst kunnen worden, voldoen aan de hoge eisen. De matten zorgen voor een goede drainage en zijn egaliserend.

Door de handige puzzelvorm van de valdemping platen voor onder kunstgras, is hij eenvoudig te plaatsen en zorgt hij voor een stabiele ondergrond. Anders dan bij goedkope alternatieve heb je niet het gevoel dat je over een springkussen loopt. Een zeer stabiele ondergrond voor je kunstgras met een hoogwaardige valdemping.

Afmeting: 0,80cm x 120cm x 1,8cm (0,96m²)

Aanbieding!
lijmband

Lijmband Per m¹

Prijs per m2: 1,50

Zeer sterke en vochtbestendige lijmband (20cm breed) dat specifiek is gemaakt om twee stukken kunstgras met elkaar te verbinden.